Voor een closed-loop driver kunnen onderstaande parameters worden opgespoord:

Let op, om het stuurprogramma en de computer aan te sluiten. Controleer de versie van de schijf en selecteer de bijbehorende verbindingskabel.

Piekstroom Nominale stroom van motor * 1.414
Huidige percentage met gesloten lus Normaal ingesteld op 45%(nominale stroom)
Positietrackingfout 4000 standaard
Onderverdeling van bestuurder Normaal ingesteld op de driver met een schakelaar, geen noodzaak om de software in te stellen
Over het algemeen worden andere parameters niet naar believen gewijzigd.